DAGEN I BILDER

Hoppas allt är bra med er?
Med mig är det fint.
Idag har jag faktiskt bara varit hemma, har inte tagit ett enda kliv utanför dörren förutom när jag skulle kolla posten.
Gått i myskläder och tofflor och bara tagit det lugnt.
Började dagen med frukost, sen blev det städning och efter det hoppade jag in i duschen, tog tillfället i akt och silverschamponerade håret, hårinpackning samt ansiktsmask.
Tog ändå några bilder under dagens gång, även fast man bara är hemma så kan man ju ändå ha en del att göra.

Halvkaos i soffan efter mig och katterna haha, jag passade även på att läsa lite i Outlander boken, kom dock inte så värst långt.
Satt även i köket med datorn och blev så lättad över att portalen funkar som det ska, ny energi på bloggen helt klart!
Köket har förresten blivit min plats för datorn nu mera, har ju alltid haft den lite varstans innan, men nu för tiden blir det endast i köket.

Mina två gullrumpor får ju såklart vara med på ett hörn <3

Satte mig även ner med min kalender och planerade den kommande veckan.
Just denna kalender är superbra om man som jag kanske gillar att fylla i lite mer, rita och kladda.
Den finns att klicka hem HÄR

52 listor för ett lyckligare liv är något jag sitter främst med varje söndag, men fyller i lite i taget när jag hinner mitt i veckan. Den finns HÄR!

Sen blev det att förbereda middagen, det blev faktiskt det allra sista av fisken som jag fick av min pappa i förra veckan. Han var ju så snäll att han köpte med sig en massa gott i fiskväg från Norge hem till mig.
Norge har ett större utbud på fisk samt så mycket bättre priser, så den senaste veckan har jag verkligen mumsat i mig så jäkla mycket fisk haha! Och då snackar vi färsk också, det bästa, eller hur!?
Enda sedan jag blev pescetarian i somras så har jag verkligen kommit så långt med min matlagning. Innan var det pest och plåga att laga mat, idag älskar jag det!

Och middagen är serverad!
Förutom allt jag gjort som ni ser på bilderna idag så har jag även tittat lite på Youtube, kollat in vad som händer till sommaren, funderar starkt på att åka till Amaze festivalen bland annat, vi får helt enkelt se, det hade iallafall vart så jäkla kul!

Hur som helst, nu fick ni se lite av min dag.
Gillar ni sådana här inlägg? Jag tycker ändå att dom är rätt så roliga att göra, kanske borde göra det lite oftare, you decide!
Ha en fortsatt härlig eftermiddag och kväll vänner!

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad mysig dag kan jag tänka mig! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229