KVÄLLSTANKAR OCH VÄLBEHÖVLIGT LUGN

Jag har varit hemma nu i 2 timmar eller något, hunnit med en dusch, kvällsmat och har nu myst ner mig i mitt loungewear set, tofflorna är på och ska väl snart koka mig en kopp te och titta på Himmelsdalen.
Har haft en så otroligt lugn dag på jobbet idag, så det var skönt att komma hem. Hade iallafall tur med vädret, regnet vräkte ner någon timme innan jag skulle sluta, sen när klockan väl blev 19 så var det över. Sköööönt!!
Ska bara ta det lugnt ikväll, behöver det känner jag, har haft lite av en svacka den senaste veckan.
Det har till och med blivit så att jag gjort min Instagram privat, Facebook är jag ju aldrig aktiv på och Snapchat har jag gjort i spökläge haha. Orkar liksom inte, tar en paus från allt bortsett från bloggen just nu.
Bloggen är det enda jag tycker är kul, där jag kan vara mig själv.
Allt annat får helt enkelt vara just nu, orkar liksom inte med det. Det senaste halvåret har jag ju verkligen fått känna på det där med hur oärliga och nyfikna människor är, vilket jag inte alls gillar.
Tar på mina krafter riktigt mycket ibland när folk försöker lägga sina näsor i blöt, så mitt svar på det hela är helt enkelt att "försvinna", inte uppdatera på sociala medier, så kan dom ju undra hur mycket dom vill.

Men nu ska jag inte vara negativ, har en snarkande katt här bredvid mig, och hur mysigt är det inte egentligen? Mina fina lurvbollar!

Ha en fin kväll hörrni!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229