NY VECKA

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg?
Med mig är det finfint, helgen bestod bara av jobb, var så jäkla trött så efter jobbet blev det bara lugna kvällar i soffan.
Inte så konstigt att man egentligen är så trött just nu, det är mörkt när man går upp och mörkt när man kommer hem och att jag jobbar hela tiden för tillfället.
Men snart får jag 2 lediga dagar vilket ska bli skönt och nästa vecka blir det ju lite ledighet åtminstone i och med att det är jul.
Så jag försöker helt enkelt att samla krafterna till dess, juldagen blir det väl utgång osv osv. Har en del att se fram emot nästa vecka faktiskt.

Idag står det jobb på schemat, skulle ha börjat senare men fick istället börja tidigare, men med det så får jag förhoppningsvis sluta tidigare också.
Så jag har hitills gjort mig i ordning inför denna jobbdag, sminket är på vilket blev lite lila toner denna gång. Har använt mig av favoriten Jawbreaker från Jeffree Star i vanlig ordning haha.
Frukosten är även den intagen och kaffet också.
Ser fram emot att få komma hem senare, ska hoppa in i duschen, tvätta håret och bara pyssla om mig själ med både hårmask och ansiktsmask, längtar haha!
Det blir även tv kväll med bland annat Vår Tid Är Nu, är det inte sista avsnittet idag tro? Spännande!

Hur som helst så önskar jag er en trevlig måndag och härlig start på en av årets sista veckor!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229